fbpx

Volvo Yıl Sonu Araç Kampanyası : Bazı Modellere Özel İndirim

En son faizsiz kampanyalar için abone olun !

Dünya’nın en sağlam otomobili sıralamasında ilk sıradaki yerini koyan Volvo, kaliteli, dinamik, teknolojik ve güçlü araçlarını sizlere sunmaya devam ediyor. yıl sonuna az bir süre bazı kampanyaları da aktif eden Volvo Otomotiv cephesi, yeni bir araç sahibi olmak ve bunu Volvo ile yaşamak isteyenler avantajlı teklifler sunuyor. Bu teklifler ile beraber sizlerde oldukça uygun fiyatlara Volvo sahibi olabilir ve yollara Volvo kalitesiyle çıkabilirsiniz. Peki Volvo araçlarda uygulanmakta olan kampanyalar nelerdir ve hangi modellerde kampanyalar var gibi sorulara cevaplar verelim.

Volvo Kasım Kampanyası

Bu Volvo kampanyası kapsamında, Volvo S60 T3 Premium, Premium Paket 149.900 TL, Volvo V40 T3 Inscription Elite Paket 124.900 TL, Volvo V40 Cross Country T3 Advance 139.000 TL’den başlayan ayrıcalıklı fiyatlar ve ekstra donanım özellikleri ile beraber sizleri Volvo yetkili satıcılarında bekliyor. T3 motorlu Volvo S60 Premium, Premium Paket seçeneği, Kasım ayına özel 149.900 TL’lik değişkenlik göstermeyen fiyatı, %0 faiz avantajı ve ek donanım özellikleriyle sizlerin beğenisine sunuluyor.

Bazı Modellere Özel İndirim

Kasım ayı Volvo kampanyası dahilinde viraj aydınlatması olan xenon far, gerçek deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli / hafızalı sürücü koltuklu  Volvo S60 T3 Premium Premium Paket 149.900 TL’den başlayan fiyatlar ile beraber geliyor. Ayrıca Led Farlar, Cam Tavan, Metalik Renk, Gerçek Deri Döşeme, Isıtmalı Ön Koltuklar, Elektrikli / Hafızalı Sürücü Koltuğu, 18” Alaşım Jantlar, Dijital Gösterge Paneli ile Volvo V40 T3 Inscription Elite Paket 124.900 TL’den başlayan fiyatlardan alınabiliyor.

LED Farlar, Gerçek Deri Döşeme, Elektrikli / Hafızalı Sürücü Koltuğu, 17” Alaşım Jantlar, Dijital Gösterge Paneli Volvo V40 Cross Country T3 Advance 139.000 TL’den başlayan fiyatlar ile Volvo Yetkili satıcılarında sizleri bekliyor.

volvo faizsiz kredi
volvo yil sonu arac kampanyasi bazi modellere ozel indirim

Sizleri bu avantajlı kampanyadan yararlanmak ve Volvo sahibi olmak için, en yakında olan Volvo bayilerine bekliyoruz. Esnek ödeme kolaylıkları ve aktif olan krediler ile beraber, sizlerde hayalini kurduğunuz Volvo model araçlara sahip olabilir ve yeni yıla Volvo kalitesi ile girebilirsiniz.

Sitemizden Faizsiz Araba Kampanyaları ile ilgili daha fazla bilgi ve dökümana ulaşabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku