fbpx

Yıl Sonu BMW Sıfır Faizli Kredi Kampanyası

En son faizsiz kampanyalar için abone olun !

Yıl sonuna yaklaştığımız şu günlerde önde gelen otomotiv firmaları, araçlarında bazı indirimleri aktif etti. Kampanya kapsamına göre özellikle BMW markasının Kasım ayında avantajlı teklifleri aktif ettiğini görüyoruz. Bmw’nin aktif ettiği kampanyaya göre 60 bin TL tutarında çekilecek olan krediye, yüzde sıfır faizli uygulaması oluyor.  Anlaşmalı finansal kuruluşlara yapılacak taşıt kredisi başvurularında 24 aya kadar %0 faiz kredi imkanı sağlanmaktadır. Buna ek olarak finansman desteğini Borusan Otomotiv’in sunduğunu hatırlatmak isteriz. Bunun dışında BMW 5 Serisine de 150 bin TL tutarına kadar finansman desteği sunulmaktadır.

Tahsis ücreti, kredi kullanımlarında sadece bir defaya mahsus olmakta olup, kredi kuruluşu tarafından tahsil edilmekte ve kredi ve finansman şart ve seçenekleri Borusan Otomotiv Premium ile ortaklaşa devam etmektedir. Borusan Otomotiv şirketleri kredinin başvuru ve değerlendirme aşamasında, herhangi bir fikir sahibi değildir.

Sıfır Faizli BMW Nasıl Alınır?

Kampanyadan yararlanmak ve yüzde sıfır faizle araç sahibi olmak için, sizlere en yakında olan Borusan Otomotiv’e gitmeniz gerekmektedir. Kampanya Kasım ayı içerisinde geçerli olup, yalnızca kasım ayında alınmış yani faturalandırılmış olan araçlar için geçerli olmaktadır. Kredinin alınabilmesi için, aynı zamanda kredi risk raporu kontrolü yapılmaktadır. Bu konuda bireylerin kredi notu devreye giriyor ve finansman desteği de, sahip olunan kredi notuna göre hesaplanıyor.

Sıfır Faizli BMW Kredisi Vadeler ve Faiz Oranları

Kampanya hem gerçek hem de tüzel kişiler için geçerlidir ve genel olarak aynı kampanya aktif olmaktadır. 60 bin TL tutarına kadar alınan finansman desteklerinde herhangi bir faiz söz konusu değilken, 150 bin TL yani BMW 5 Serisi için alınan kredilerde, %95 faiz uygulaması olmaktadır. 60 bin TL olarak alınan sıfır faizli bmw kredilerinde 24 aya kadar vadelendirme yapılırken, 150 bin TL’ye kadar verilen finansman desteğinde %0.95’lik bir faiz uygulaması olacaktır. Aynı şekilde kredi tahsis ücreti de, yalnızca bir defaya mahsus alınmaktadır. Genel olarak Borusan Otomotiv her zaman için kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı yeniden düzenleme hakkını elinde tutar.

Faizsiz BMW Kredisi Örnek Hesaplama

Satın Alım Çekilen Kredi Tutar Kredi Vadesi Aylık Ödeme Tutarı
Bireysel /Şahıs Şiketi / Tüzel 60.000 TL 24 ay 2.500 TL

Bmw 520i 150 BİN TL Finansman Örnek Hesaplama

Satın Alım Çekilen Kredi Tutarı Kredi Vadesi Uygulanan Faiz Oranı
Bireysel /Şahıs Şirketi 150.000 TL 36 ay 0,95%
Tüzel 150.000 TL 36 ay 0,95%

Hesaplamada BSMV tamamen muaftır ve kredilere ek olarak kredi tahsis ücreti uygulanmaktadır. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredinin %0.1 oranına eşit olmaktadır ve yalnızca bir defa alınmaktadır. Detaylı bilgi ve tüm işlemler için, sizlere en yakında olan Borusan Otomotivi ziyaret edebilirsiniz.

Sitemiz üzerinden BMW markasının yanı sıra Sıfır Faizli Araç Kampanyaları ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku